Rijschool machtigen

Ga jij een rijexamen of toets voor de personenauto (rijbewijs B) doen? Machtig dan jouw rijschool met DigiD! Voordat de rijschool het rijexamen voor jou gaat aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging.

Hoe machtig ik mijn rijschool

  • je ontvangt meteen een e-mail ter bevestiging van de machtiging;
  • je ontvangt meteen een e-mail als de rijschool het examen voor je heeft gereserveerd;
  • je ontvangt meteen een e-mail als de rijschool het examen eventueel voor je heeft verschoven of afgezegd.

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet je identiteit kan verifiëren. Als eerste moet je in het bezit zijn van een Digid code. Deze code kun je zelf aanmaken op www.digid.nl, vul je gegevens in en je hebt de code binnen vijf dagen in huis. Nu kun je ons machtigen op mijn.cbr.nl.

Gebruik het juiste rijschool nummer

Na het inloggen vul je het juiste rijschoolnummer in. Ons rijschool nummer is 4846X9. Hierna word je gevraagd je adresgegevens aan te vullen, je e-mail adres in te vullen, accoord te gaan met de voorwaarden en op “machtigen” te klikken. Jouw adresgegevens zijn automatisch beschikbaar voor onze rijschool in het reserveringssysteem van het CBR. De machtiging geldt tot je bent geslaagd. Wil je de machtiging eerder intrekken? Kijk dan op mijn.cbr.nl voor de voorwaarden.

Machtig hier de rijschool

Machtig hier Snelweg als jou rijschool op Mijn CBR.

Een gratis proefles?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van auto rijles? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!