Waarom kiezen voor Rijschool Snelweg

Waarom jij moet kiezen voor Rijschool Snelweg!

KWALITEIT

Bij Rijschool Snelweg geloven we in kwaliteit. Een goede dienstverlening staat wat ons betreft altijd aan de basis van een tevreden klant.

BETROUWBAAR

Rijschool Snelweg is een franchiseorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van de aangesloten rijinstructeurs.

VEILIG

Door te werken met het nieuwste materiaal en met instructeurs die door de strenge Rijschool Snelweg selectie gekomen zijn en jaarlijks diverse malen getraind en bijgeschoold worden, ben je verzekerd van een veilige rijopleiding.

PERSOONLIJK

Wij zorgen er niet alleen voor dat je les doorgaat, maar ook dat je deze les met dezelfde rijinstructeur volgt. Dat betekent dat jouw instructeur als geen ander weet wat je specifieke leer- en aandachtspunten zijn. Daarnaast geeft het je een vertrouwd gevoel.

RESULTAATGERICHT

Wij weten als geen ander dat het doel van rijlessen is: zo snel mogelijk aan het verkeer te kunnen deelnemen. Dat is ook ons doel.

ONDERSCHEIDEND

Rijschool Snelweg kan door zijn schaalgrootte samen met zijn instructeurs zorgen voor een onderscheidend dienstenpakket. Voor jou betekent dit meer flexibiliteit en vaak een scherper aanbod met een hogere kwaliteit.

FULL SERVICE

Voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen kunt je bij ons terecht. Voor theoriemateriaal, oefentrainingen en proefexamens bijvoorbeeld.

DUIDELIJK

Bij Rijschool Snelweg maken we duidelijke afspraken. Wij geloven in het feit dat duidelijke afspraken en regels ervoor zorgen dat je met meer plezier sneller tot goede resultaten komt.

Vraag een proefles aan!

Ben je geïnteresseerd in het volgen van rijlessen?
Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!

Rijlessen voor kinderen van 10 tot 16 jaar op circuit Zandvoort

Een gratis proefles?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van auto rijles? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!