Theoriecursus Snelweg

Bij Rijschool Snelweg kun je een 2 daagse theoriecursus volgen.

Haal je theorie in 1 of 2 dagen

Wil je in 1 keer voor je CBR theorie-examen slagen bij Rijschool Snelweg? Dan ben je op het juiste adres. Rijschool Snelweg bied je de mogelijkheid om in 1 keer en zelfs binnen 48 uur je theorie te behalen met een hoog slagingspercentage. Dit vanwege het feit dat Rijschool Snelweg een leuk, effectieve en leerzaam leertechniek toepast. Daarnaast hebben onze instructeurs al bijna 15 jaar ervaring met de theorielessen.

Hoe werkt het?

Bij ons volg je 2 dagen cursus en aansluitend na de les ga je dan op examen bij CBR. De eerste lesdag bestaat uit het leren van de lesstof, de tweede dag gaan we oefenvragen en examentrainingen doen. Na de theorieles vervoeren wij je naar het CBR toe en leg je het theorie-examen af. Bij ons kun je terecht voor de theorielessen van auto, motor en bromfiets. De kosten van de 2 daagse theoriecursus inclusief CBR theorie-examen bedraagt € 140,-

Indien je zelf een examendatum hebt gekocht bij het CBR, dan kun je ook theorielessen bij ons komen volgen. Alleen dien je het wel van tevoren aan te geven.

 

Moeite met de theorie, de Nederlandse taal of heeft u dyslexie?

Er komen vaak cursisten bij ons die al drie, vier keer of nog vaker zelf het theorie-examen hebben gedaan bij het CBR. Ook cursisten die dyslexie hebben komen bij ons. Wij hebben een unieke lesmethode ontwikkeld, waardoor jij helemaal klaargestoomd wordt voor het CBR examen. Wij garanderen 99 % slagingskans!

Het theorie-examen:

Voordat je een tussentijdse toets of een praktijkexamen bij het CBR kunt afleggen, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Dit kan je al doen als je de leeftijd hebt bereikt van 16 jaar. Maar wat krijg je allemaal op het theorie-examen? Het theorie-examen bestaat uit:

• 25 vragen over gevaarherkenning
• 30 vragen over verkeersregels
• 10 vragen over verkeersinzicht

Je bent geslaagd voor het theorie-examen als je:

• 13 vragen goed beantwoord hebt (van de 25) van het onderdeel gevaarherkenning.
• 35 vragen goed beantwoord hebt (van de 40) van de onderdelen verkeersregels en verkeersinzicht.

De geslaagde kandidaat ontvangt een uitslagformulier. De uitslag van het theorie-examen wordt elektronisch geregistreerd en is anderhalf jaar geldig.

Wat moet je meenemen naar het theorie-examen?
• Een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (paspoort, ID pas).

Theoriecursus direct afsluiten

2 daagse theoriecursus
van €164,99 nu voor €140,-!

Zo gaat het bij het theorie-examen van het CBR.

Een gratis proefles?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van auto rijles? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!