Theoriecursus Snelweg

Bij Rijschool Snelweg kun je in 1 dag een theoriecursus volgen.

Haal je theorie in 1 dag!

In 1 dag je theoriecertificaat halen, wie wil dit nu niet? Rijschool Snelweg verzorgt de theoriecursus en als je wilt kunnen wij ook het examen voor je reserveren. Bij de theoriecursus krijg je tekst en uitleg over de verkeersregels en verkeersborden. Je krijgt intensief les en daarna ga je met de groep naar het CBR om je auto theorie examen te gaan doen. Onze docent heeft zich gespecialiseerd en geschoold om theoriecursussen te geven. Wij stellen ook hoge eisen hier aan. Als je een rijopleiding wil gaan volgen is het verstandig om eerst een auto theoriecursus te volgen zodat je dan al weet wat de verkeersregels en de verkeersborden betekenen. Dit maakt het tijdens de rijopleiding dat je wat meer ontspannend rijdt en het is makkelijker zodat je je meer kan focussen op het verkeer en niet aan het schakelen hoeft te denken.

Moeite met de theorie, de Nederlandse taal of heeft u dyslexie?

Er komen vaak cursisten bij ons die al drie, vier keer of nog vaker zelf het theorie-examen hebben gedaan bij het CBR. Ook cursisten die dyslexie hebben komen bij ons. Wij hebben een unieke lesmethode ontwikkeld, waardoor jij helemaal klaargestoomd wordt voor het CBR examen.

Theoriecursus direct afsluiten

2 daagse theoriecursus
van €149,99 nu voor €124,99!

Zo gaat het bij het theorie-examen van het CBR.

Een gratis proefles?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van auto rijles? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!