Snelweg Theoriebox

Rijschool Snelweg heeft vier verschillende theorieboxen. Elke box bevat een theorieboek en is uit te breiden met meer oefenmateriaal.

Theoriebox 1

Dit meest succesvolle auto theorieboek van Nederland bevat alle onderwerpen van het CBR auto theorie-examen, in duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. Het boek staat boordevol foto’s en illustraties, waardoor de theorie voor je ‘tot leven’ komt.

Dankzij de logische opbouw van dit auto theorieboek krijg je de lesstof eenvoudig onder de knie, ga je goed voorbereid naar het CBR en heb je een uitstekende slaagkans.

We sturen het auto theorieboek per post naar je op.

Optie 1

€ 24,95 ex. verzendkosten
 • Auto theorieboek

Optie 2

€ 34,95 ex. verzendkosten
 • Auto theorieboek
 • 10 online oefenexamens

Theoriebox 2

Profiteer van deze geweldig voordelige pakketaanbieding van auto theorieboek en 10 online oefenexamens.

Je ontvangt het meest succesvolle auto theorieboek van Nederland, met alle onderwerpen van het CBR theorie-examen, in duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl.

Verder bevat de set 10 realistische en actuele online oefenexamens die perfect aansluiten op het CBR theorie-examen.

We sturen het auto theorieboek en de inlogcode voor de auto online oefenexamens per post naar je op.

Theoriebox 3

High-speed CBR theorie Auto Dyslexie, snel leren voor je CBR theorie-examen voor leerlingen met dyslexie of leesproblemen!

Dit is de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert. De Speedtheorie is met audio-ondersteuning ontwikkeld.

De opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen. 

Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 5 uur toegang tot complete en realistische oefenexamens, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen. De examens zijn tevens met audio ondersteund. 

We sturen de Internetkaart Speedtheorie Auto Dyslexie met inlogcode per post naar je op.

Optie 3

€ 44,95 ex. verzendkosten
 • High-speed CBR theorie Auto Dyslexie (z)
 • Spoedtheorie
 • Meest efficiënte Internetopleiding van Nederland
 • Audio ondersteund

Optie 4

€ 69,95 ex. verzendkosten
 • Dé alles in 1 Auto box met slaaggarantie
 • Meest succesvolle auto theorieboek van Nederland
 • CBR-examen informatieboekje
 • 3 maanden oefenenen met online spoedtheorie
 • 15 uur online examentraining CBR

Theoriebox 4

Profiteer van onze unieke SLAAGGARANTIE (*) op deze zeer uitgebreide alles in 1 Auto theorie box. En maak kans op verrassende deals!

Om te beginnen ontvang je het meest succesvolle auto theorieboek van Nederland, boordevol foto’s en illustraties. Daarnaast lees je in het CBR-examen informatieboekje praktische tips over je rijopleiding en examen die je gaat afleggen bij het CBR.

Verder kun je online via een tablet of laptop 3 maanden lang oefenen met onze Speedtheorie. Dit is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt. De 3 maanden toegang gaan in na het activeren van je inlogcode.

Bekijk de praktijk instructievideo’s en -animaties en zie hoe je de theorie in de praktijk moet brengen. Oefen tenslotte met realistische en actuele CBR theorie-examens (oefenexamens) in de 15 uur online examentraining. 

We sturen de alles in 1 Auto theorie per post naar je toe.

(*) Zie de voorwaarden van onze slaaggarantie
Klik hier voor de actievoorwaarden

Een gratis proefles?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van auto rijles? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!