De snelste weg naar je rijbewijs?

Liever snel je rijbewijs halen? Bij ons kunt u snel op weg.

Hoe gaat zo een snelcursus in zijn werk?

We beginnen met een gratis proefles, hier leren we elkaar een beetje kennen en maken we een plan van aanpak die aansluit op jouw leermethode. Dit is erg belangrijk want zoals je waarschijnlijk weet, is een goede voorbereiding het halve werk.

Elke les bespreken we het vooraf geleerde om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Ook hebben we een deel van de les die we “custom fit” noemen. Dit is een deel van de les helemaal toegewijd aan wat jij wilt oefenen, iets waarin jij jezelf nog niet sterk genoeg vindt.

Dan gaan we knallen, elke dag tussen de 3-5 uur lessen. Het hele scala aan oefeningen komt aan bod. Het mooie van lang achter elkaar lessen is dat je een bepaalde vaardigheid elke dag kan oefenen. Doordat je dit elke dag herhaalt, is de leercurve velen malen effectiever en sneller dan elke week een uurtje lessen.

Als het examen nadert rijden we verschillende keren de “examen-routes” zodat je op het examen niet voor verassingen komt te staan. Ook zullen we in de lessen gaan focussen op de bijzondere manoeuvres en gelukkig hebben we daar de tijd voor.

Maar let wel op:

Voordat je begint aan het snelcursus pakket moet je jezelf een aantal dingen afvragen:

Wil ik dit?

Het is een uitdaging maar waar een wil is daar is ook een weg. Motivatie is erg belangrijk. We gaan de komende tijd knallen want jij wil je rijbewijs binnen 10 dagen in handen hebben! Het worden 3 tot 5 lesuren per dag. Dit vergt veel van je tijd en doorzettingsvermogen. Wij zijn er om jou hier zo goed mogelijk in te begeleiden. Samen staan we sterk!

Kan ik dit?

Omdat je bezig bent met een 10 daagse rijopleiding is het belangrijk dat je de tijd hebt om elke dag te lessen. Soms rijd je wel 3 uur achter elkaar. Gelukkig zijn wij flexibel en kunnen wij onze agenda aanpassen. Deze opleiding vereist wel een theoriecertificaat.

Vraag een proefles aan!

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een snelcursus? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles. Je hoort meteen na de proefles of je geschikt bent tot het volgen van een snelcursus! Let op: hiervoor is je theoriecertificaat een vereiste.

De snelste weg naar je rijbewijs!

Lespakketten en tarieven

Een snelcursus heeft bij ons geen meerprijs! Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Dan adviseren wij een geheel vrijblijvende proefles. Bij afname van een pakket is de proefles GRATIS! De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren of je klaar bent voor de snelcursus.

Starters Pakket

VAN € 883,25
€ 829,95
  • 1 gratis intake rijles
  • 14 rijlessen
  • 1 CBR Praktijkexamen

Top Pakket

VAN € 1.802,25
€ 1.669,95
  • 1 gratis intake rijles
  • 34 rijlessen
  • 1 CBR Praktijkexamen 
Herexamen?

Herexamen Pakket

Niet geslaagd? Geen probleem! We helpen je graag verder
€ 444,95 Incl. BTW
  • 5 rijlessen (€ 219,95)
  • 1 CBR Praktijkexamen (€ 224,95)

Een gratis proefles?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een snelcursus? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles. Je hoort meteen na de proefles of je geschikt bent tot het volgen van een snelcursus! Let op: hiervoor is je theoriecertificaat een vereiste.