De rijschool in Haarlem

Veilig & aangenaam leren rijden. Vraag nu een proefles aan!

Rijschool Snelweg, de rijschool in Haarlem

Ben je op zoek naar een rijschool in Haarlem of omstreken? Dan ben je bij Rijschool Haarlem op het juiste adres. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Haarlem en omstreken. Rijschool Haarlem staat garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Vraag een proefles aan!

Ben je geïnteresseerd in het volgen van rijles?
Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!

Rijles op maat

Ben je 16,5 jaar of ouder? Begin dan vandaag nog met het volgen van je rijlessen. Rijschool Haarlem vindt het belangrijk om al zijn leerlingen een rijopleiding op maat aan te bieden!

Ervaren instructeurs

Wij werken uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste rijopleiding moet je dan ook bij onze gezellige rijschool in Haarlem zijn.

Vanaf 16,5 jaar

Wij geven al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud! Uiteraard kun je bij Rijschool Haarlem ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 16,5 jaar of ouder bent.

Zo ziet het praktijkexamen bij het CBR eruit.

Een gratis proefles?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van auto rijles? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!