Gezondheidsverklaring

Heeft u bijvoorbeeld gezondheidsproblemen of een beperking? Of gebruikt u medicijnen die invloed hebben op hoe u rijdt? Dan mag u niet altijd de weg op.

Waarvoor is de gezondheidsverklaring

De gezondheidsverklaring bevat een aantal vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Het examencentrum heeft jouw gezondheidsverklaring nodig om jouw geschiktheid om te rijden te beoordelen. Dit formulier moet je invullen voor de aanvraag van een rijbewijs. Je kunt op Mijn CBR heel gemakkelijk een gezondheidsverklaring kopen en invullen.

 

Je kunt ook een papieren gezondheidsverklaring kopen. Dit kun je bij het CBR kopen. Let op je kunt hier vaak alleen met pin betalen. Je kunt een gezondheidsverklaring ook halen bij je rijschool of gemeenten. Wij raden je aan vooraf na te gaan of uw gemeente de gezondheidsverklaring aan de balie verkoopt. Neem ook altijd even contact hierover op met je rijschool.

Gezondheidsverklaring aanvragen

Op Mijn CBR kun je eenvoudig en snel zaken regelen met het CBR.
Hiervoor moet je wel inloggen met je eigen DigiD. Zorg dat je gegevens goed beveiligd zijn wanneer je een openbare computer gebruikt. Wanneer je klaar bent vergeet dan vooral niet uit te loggen!

Hoe werkt DigiD?

Je zult eerst heel even de website van Mijn CBR verlaten,je zult dan terecht komen op de website van DigiD.  Na het inloggen met je persoonlijke DigiD kom je vanzelf terug op Mijn CBR.

Heb je nog geen DigiD?

Als je nog geen DigiD hebt vraag deze dan aan op digid.nl. Gebruik nooit de DigiD van een ander dus ook niet van familie of goede vrienden dit mag absoluut niet.

Vraag je gezondheidsverklaring hier aan!

U koopt een Gezondheidsverklaring op Mijn CBR.

Wat kunt u van rijschool snelweg verwachten?

  • Wij stunten niet met prijzen, wij stunten met onze resultaten en onze tevreden leerlingen.
  • Rijlessen op maat
  • De lessen zijn nooit langer dan strikt noodzakelijk
  • De niet gebruikte lessen van uw lespakket worden terugbetaald
  • We maken benut van de volledige lesstijd
  • Persoonlijke begeleiding van ervaren instructeurs
  • Autorijlessen al vanaf 16,5 jaar.
  • Je behaalt met veel plezier je rijbewijs (dat beloven we!)

Bekijk hier de uitleg van het CBR voor de aankoop voor je gezondheidsverklaring

Een gratis proefles?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van auto rijles? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!