Colofon

De website https://www.snelweg.nl/ is ontwikkeld door 4Th Floor Webdesign & More. Heeft u een vraag of opmerking over de website dan kunt u contact opnemen met de webredactie.

Disclaimer

Deze website is met zorg samengesteld. Niettemin kan 4Th Floor Webdesign & More niet garanderen dat deze website geen onjuiste of verouderde informatie bevat. 4Th Floor Webdesign & More aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. Deze website is uitsluitend bedoeld als informatiebron. 4Th Floor Webdesign & More gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op de website van het 4Th Floor Webdesign & More zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op de website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wilt u dat dan melden aan de webredactie.

Een gratis proefles?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van auto of motorrijles? Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!