Auto rijles Haarlem

Wil je graag starten met het volgen van rijlessen? Dan is het een goede keuze om bij Rijschool Snelweg rijlessen te volgen. Met meerdere instructeurs is de kans groot dat jij bij jou in de buurt direct kan starten met het volgen van rijlessen.

Auto rijles

Je rijbewijs halen is een spannend en een investering voor het leven en dat wil je ook zo efficiënt mogelijk. Bij Rijschool Snelweg is de eerste rijles altijd gratis. Je wilt natuurlijk graag kennismaken met de rijschool en de rijinstructeur. Ben je tevreden over de rijinstructeur? Dan kun je kiezen uit verschillende lespakketten. Bekijk de lespakketten hier.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1:

Je meld je via de website of telefonisch aan. Na de aanmelding zullen wij contact met jou opnemen voor het inplannen van een proefles.

Stap 2:

Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, selecteren we een rijinstructeur van Rijschool Snelweg die het dichtst bij jou in de buurt rijdt.

Stap 3:

Is het zover? Dan komt de instructeur je ophalen op de locatie van jouw voorkeur! Je stapt in en mag direct al zelf achter het stuur. Maak je geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je je eerst op je gemak voelt. Wij controleren of de omgeving veilig is en de instructeur beschikt over de mogelijkheid om in te grijpen indien nodig. Na afloop van de eerste les, word je afgezet op de locatie van jouw voorkeur.

Stap 4:

Is de proefles voorbij en vond je het leuk? Dan kun je in overleg met je instructeur een voordelig pakket afspreken dat bij jou past. Hierdoor betaal je per les beduidend minder dan wanneer je losse lessen volgt. Ga jij voor het uitgebreide pakket met alles ‘erop en eraan’ of kies je voor het spoedpakket?

Vraag een proefles aan!

Ben je geïnteresseerd in het volgen van auto rijles?
Meld je dan nu aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles!

Wat kunt u van rijschool snelweg verwachten?

  • De kwaliteit van onze rijlessen staan bij ons hoog in het vaandel
  • Persoonlijke begeleiding van ervaren en vakbekwame instructeurs
  • De lessen zijn nooit meer dan strikt noodzakelijk
  • Wij benutten de volledige lestijd
  • Bij ons zijn de prijzen stabiel, streven wij naar goede resultaten en tevreden cursisten
  • Er wordt volledig gebruik gemaakt van het lespakket. Niet meer, niet minder
  • Je betaalt een eerlijke prijs voor goede kwaliteit en een hoog slagingspercentage
  • Je behaalt met veel plezier je autorijbewijs (dat beloven we!)

Een gratis proefles?

Je autorijbewijs halen begint hier!

Vul hieronder je gegevens in en meld je aan voor een gratis proefles.